Boekhandel Dominicanen

Duizenden boeken in een hemelse ambiance, dat is Boekhandel Dominicanen. De boekhandel is gevestigd in de ruim 700 jaar oude Dominicaner Kerk en is door the Guardian uitgeroepen tot “The fairest bookshop of the world, a bookshop made in heaven”. Een prachtige locatie met een rijke geschiedenis die zorgt voor een indrukwekkende en bovenal unieke sfeer. Boekhandel Dominicanen heeft het meest complete en gevarieerde assortiment boeken van de stad Maastricht.

Activiteit

Titel: Lezing Peter Brusse ‘Ach Engeland’

Zaterdag 19 oktober om 16:00 geeft Peter Brusse een lezing bij Boekhandel Dominicanen over zijn boek “Ach Engeland”. En zoals hij zelf zegt: De lezing vol ernst en luim is een mengeling van heden en verleden, altijd neem ik de actualiteit mee. En daarna vragen over de toekomst.

Peter Brusse (1936) is schrijver, journalist en voormalig hoofdredacteur van het NOS Journaal. Hij studeerde Rechten in Amsterdam en raakte bij het grote publiek bekend als correspondent in Londen voor de Volkskrant en het NOS Journaal. Hij bestudeert de Britten al ruim een halve eeuw en weet dat je ze nooit echt zult begrijpen.

Zaterdag 19 oktober 16:00 – 17:00 Boekhandel Dominicanen Dominicanerkerkstraat 1